Hudanik György

Hudanik György vagyok. Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán végeztem 2006-ban. Jelenleg másoddiploma megszerzésében Budapesten, család konzulens – családterapeuta szakirányú képzésében veszek részt. 20 éves szociális és mentálhigiénés munkatapasztalattal rendelkezem.

Ha úgy érzed bajban vagy, és nincs kihez fordulnod,  a problémád feldolgozásában, megértésében, keress bátran. Segítő beszélgetéseken belül lehetőség van egyéni és párkapcsolati problémákról, családi krízisekről konzultálni. Vagy ha életvezetési tanácsadásra van szükséged, szociális és mentálhigiénés problémákban valamint krízishelyzetekben nincs kihez fordulnod, (pl. nem várt terhesség, poszt abortusz trauma, szenvedélybetegség, szorongás, lelki problémák, erőszak áldozata vagy, stb.) ne félj, keress bátran. Ha a helyzet úgy kívánja, az anonimitást is biztosítjuk.

 A segítő beszélgetésekre a Pálos Lelki Központban (7625 Pécs, Hunyadi út 70. ) előzetes egyeztetés után, a konzultációs szobákban van lehetőség.

A segítő beszélgetések díjmentesek.

Bejelentkezés: 06-20-326-4389, hudanik@paloskozpont.hu

„Ha szenved az egyik tag, valamennyi együtt szenved vele, s ha tiszteletben van része az egyik tagnak, mindegyik örül vele. „

You cannot copy content of this page