Ciklus-show és Titkos küldetés gyermekfoglalkozások

Esemény részletei

  • szombat | 2022.06.04.
  • 09:00
  • 7625 Pécs, Hunyadi út 70.

Programsorozat a termékenységtudatosság témakörében

Két olyan, a Pálos Lelki Központban induló programra várjuk az érdeklődőket, amely nélkülözhetetlen tudást és tapasztalatot ad át gyerekeknek a szexualitás, a serdülőkori égető kérdések és a termékenységtudatosság témáiban. A két program – Ciklus show és a Titkos küldetés által kínált ismeretek teljes összhangban vannak a katolikus egyház tanításával.

_____________________

A Ciklus-show (hivatalosan: MFM-Projekt Ciklus-show®) egy kiskamasz, 10-12 éves lányoknak szóló, drámapedagógiai jellegű felvilágosító foglalkozás, amelyet az Európai Unió „Best Practice” díjjal tüntetett ki. Akár a hagyományos, felnőtté válást segítő “beavatás” modern megfelelőjének is tekinthető. Az ötórás program célja, hogy a lányok egy fantáziadús dramatikus játékon keresztül érthessék meg a bennük zajló csodálatos történéseket, és megtanuljanak pozitívan viszonyulni a saját testük működéséhez.

A Ciklus show foglalkozás gyerekek számára június 4-én 9:00-14:00 óra között lesz megtartva. Kérjük regisztrálják a gyermeket!

Regisztrálok

A Titkos küldetés egy interaktív felvilágosító foglalkozás 12-13 éves fiúknak, a Ciklus-show párja. A kiskamaszok a Titkos Küldöttek szerepében megismerkedhetnek a férfivá érés testi-lelki folyamataival, bepillantást nyernek a férfi, női termékenység és a fogantatás csodájába.
Mi vár a fiúkra? Félnapnyi vidám hangulat, játék, őszinte kérdések-őszinte válaszok, komoly beszélgetések, képzett foglalkozásvezetők.

A Titkos küldetés foglalkozás gyerekek számára június 4-én 9:00-12:00 óra között lesz megtartva. Kérjük regisztrálják a gyermeket!

Regisztrálok